Chestionare auto, scoala de soferi, legislatie auto, cod rutier totul pentru carnet auto. Le poti invata pe toate in acelasi timp cu "Ghid Auto".

 

 

 

Despre noua examinare auto

 

        Nu trebuie sa va speriati de noua metoda de examinare teoretica pe calculator, singura diferenta pe care o aduce aceasta metoda in ceea ce priveste chestionarele auto este aceea ca s-au introdus si intrebari legate de mecanica, astfel fiecare candidat "va avea una sau doua intrebari de mecanica sau de masuri de prim-ajutor" deci atentie cel mai probabil intr-un chestionar veti intalni ori o intrebare de mecanica si una de prim-ajutor, ori 2 intrebari de mecanica.

O alta deosebire importanta este aceea ca setul ( chestionarul) de 26 de intrebari pe care o sa-l aveti la examen nu mai este unul din chestionarele fixe din setul de 30 de chestionare clasic.

Programul alege la intamplare 26 de intrebari dintr-o baza de date ce contine un numar mare de intrebari posibile astfel incat probabilitatea de a se genera de doua ori acelasi chestionar este aproape nula.

       (Programul de simulare a examenului auto continut in pachetul "Ghid Auto" face exact acelasi lucru.)

Dar sunt si avantaje :

1. Completarea si corectarea chestionarelor merge mult mai repede, veti afla pe loc la cate raspunsuri ati bifat casuta corecta.

2.Daca dupa ce ati bifat un raspuns va dati seama ca nu este corect puteti reveni asupra lui si sa-l modificati (ceea ce pana acum era imposibil).

3.Scurteaza timpul de asteptare al candidatilor, pentru ca rezultatul este dat pe loc.

 

Despre modificarile aduse probei practice

       

Aici chiar se vede o modificare reala in ceea ce priveste timpul de examinare al fiecarui candidat in parte.timpul alocat pentru examinarea unui candidat este de aproximativ 25 de minute fata de 5-10 minute cat dura pana acum.Acest lucru va da posibilitatea examinatorului sa verifice amanuntit capacitatea de a conduce un autovehicul a candidatului pentru permis auto.

       

       Dar nici acest lucru nu trebuie sa va sperie deloc pentru ca, cine a invatat sa conduca poate lua examenul cu usurinta si dupa 10 minute de condus dar si dupa 25. Singurul lucru care va va creea in continuare probleme vor fi doar emotiile.

 

www.carnetauto.ro

 

 

 
       
       
       
SEO monitor